JOŠ INFORMACIJA VEZANIH ZA IZNAJMLJIVANJE VOZILA KOD NAS

Iznajmljivanje automobila u Beogradu pružiće vam mogućnost da posetite sve predivne atrakcije u gradu i okolini. Beograd je grad koji je prepun istorije ,te obiluje znamenitostima koje vredi posetiti kao što su Hram Svetog Save, Muzej Nikole Tesle ,Trg Republike i već čuvena tvrđava Kalemegdan. U gradu postoji više opcija za parkiranje. Ulični parking je podeljen na zone označene različitim bojama koje označavaju vremensko ograničenje za parkiranje uz kupovinu karte. Tu su i parkinzi i garaže, koji se takođe naplaćuju,ali su vrlo jeftini u poređenju sa bilo kojim objektima te vrste u svetu. Iznajmljeni automobili su zato u Beogradu preporučeni vid transporta.

Iako u gradu postoji dobar javni prevoz, bilo da su to autombusi, trolejbusi ili tramvaji, opšta preporuka za posetioce je da iznajme automobil. Iznajmljivanje automobila u Beogradu je najpouzdaniji način da se krećete gradom, a omogućiće vam i slobodu da putujete do predivnih mesta i van grada. Planina Avala ili Kosmaj, Stari Slankamen, ili ovogodišnja evropska prestonica kulture, grad Novi Sad su samo neka od zanimljivih mesta koja možete da posetite, a koja su udaljena manje od sat vremena od Beograda. Postoje neka istorijska područja u kojima je moguće hodati od jednog mesta do drugog, ali većina atrakcija bi bila najdostupnija automobilom.

Nivo alkohola u krvi neophodan za prekršaj je manji od većine drugih zemalja, pa je najbolje da uopšte ne konzumirate alkohol ukoliko planirate kasnije da vozite, jer su kazne veoma visoke. Vožnja je desnom stranom puta, a pojasevi su obavezni za sve putnike u vozilu. Korišćenje mobilnog telefona nije dozvoljeno tokom vožnje, a vozač mora imati napunjenih 21.godinu i posedovanje vozačke dozvole u trajanju od  minimum dve godine da biste iznajmili vozilo u Srbiji. Putevi imaju standardizovana ograničenja brzine po oblastima, ali uvek proverite postavljeno ograničenje da biste bili sigurni da ga ne prekoračite. Savetujemo vam da po dolasku proverite kod nadležnih organa da li postoje ažuriranja ili izmene zakona o vožnji pre nego što iznajmite automobile u Beogradu.

Vaš Ibis rent

Vesti

Slični članci

Odio eu viverra tincidunt tristique ullamcorper blandit dipiscing nunc risus integer at elementum cursus. Lorem justo a felis elit amet.